50% Diskaun Untuk 35 Orang Terawal. Sempena PKP 2.0
COD Barang Sampai Baru Bayar

PERHATIAN !

Khas untuk yang NAK ada 6pax!
 
"SAYA PAKAI MonFit SEHARI 2x JER..


MEMANG NAMPAK PERUBAHAN KETARA BRO!"

(Turon 5 Keylo Hanya Seminggu!)

Image

Lekat je kat badan dan lengan, TERUS FIT, SADO DAN MENGANCAM!
 

Tak perlu lagi Diet!
  Tak perlu lagi Exercise!
  Tak perlu lagi Workout!
  Tak perlu lagi Supplement!

Anda Hadapi Masalah-Masalah Ini?

image
Image

Perut Buncit

Lemak Menggelebeh

Image
Image

Otot Lembik

Berat Berlebihan

Dah Cuba Bermacam-Macam Cara Tapi Badan Tetap TAK SOLID Jugak?

Image
Image

Workout
Stress dan membebankan betul dengan komitmen workout ni kan? Mana ada masa.. Kalau tinggal, sehari dua je, lemak naik semula!

Supplement
Dah banyak duit 'invest' untuk supplement , lemak yang cair sikit jer. Kalau tinggal, confirm lemak naik semula. Takkan nak bakar duit macam tu jer?

Image
Image

Sedut Lemak
Masa operate dahla sakit, seminggu lepas operate pun sakit masih tak hilang. Dahla mahal, membahayakan dan berisiko pulak tu.

DIET
Dah follow macam-macam jenis diet plan. Susah betul nak konsisten. Yelah, masa dahla tak banyak. Apa lagi nak beli barang, lepastu masak ikut menu diet tu. Fuhh seksa betul diet ni kan!

Mesti dah banyak duit habis makan supplement, tapi still tak dapat hasil yang kita nak kan?


  Nak sedut lemak, takut effect macam-macam pulak. Dah lah mahal, berisiko dan membahayakan pulak tu!


  Nak pergi gym sebulan sekali pun susah, apatah lagi nak pergi hari-hari! Malas? Tak sempat? Kalau macam tu memang TAK lah nak dapat body yang mengancam!

.

.

.

  Tak perlu risau, MonFit lah solution yang paling SENANG DAN BERKESAN
.

.

Cuba bayangkan bila anda dah Berjaya turunkan berat badan.. sudah tentu badan sihat
malah anda juga semakin disayangi dan sudah tidak diperli sesiapa pun lagi!

Image

MEMPERKENALKAN

Image

100% Selamat!

Direka KHAS menggunakan Teknologi Jepun (Nano Volt)
MonFit bukan sahaja berkesan
MALAH JAUH LEBIH JIMAT!|
 
Tak percaya? Tonton video di bawah SEKARANG!

Image

 Kelebihan MonFit Mobile Fitness
 

  Muscle terbentuk secara sihat
  Fungsi pembakaran lemak dengan teknologi Nano Volt dari Jepun
  Fungsi pembesaran otot
  Badan makin sihat dan #sado
  Tak perlu heavy diet
  100% selamat untuk digunakan

 

 

Siapa Yang Wajib Pakai MonFit?


  Mereka yang nak kurus tapi tak ada masa


  Mereka yang nak badan fit tapi tak tahan dengan komitmen gym


  Mereka yang nak badan sado, tapi tak cukup duit tak tampung kos gym dan diet


  Mereka yang dah cuba banyak jenis diet. Dahla seksa, tapi result tak memuaskan


  Akak-akak yang nak badan cantik, tapi malu nak ke gym sebab bercampur dengan lelaki

Dah Lebih Daripada
22,397
Pelanggan yang berjaya bakar lemak dan fit!

 

Betul ke MonFit ni BERKESAN?
     
Lihat apa kata mereka yang sudah Berjaya Bersama MonFit

(Klik untuk lihat gambar dengan lebih jelas.)

Image
Image

"Turun 11 kilo dalam masa 2 minggu"

Jika Anda ORDER SEKARANG, Anda Dapat DISKAUN 60%

ORDER SEKARANG, TAK PERLU BAYAR DULU. BAYAR PADA POSMEN MASA BARANG SAMPAI. OK KAN?
 

Anda takut tak dapat barang bila buat tempahan?

 

Takpe jangan risau. Anda order je sekarang dalam website ni, dan bayar pada posmen bila barang anda sampai nanti.

  • Barang akan sampai dalam 1-5 hari bekerja bergantung pada lokasi penerima.
  • Sila sediakan wang tunai yang mencukupi untuk dibayar pada posmen Ninjavan ketika barang sampai.
  • Posmen akan menghubungi anda sebelum membuat penghantaran.
Image

Promosi MonFit, 50% Diskaun Untuk 35 Orang Terawal. Sempena PKP 2.0 COD Barang Sampai Baru Bayar Akan Tamat Dalam..

This is a new Text block. Change the text.

Countdown

This is a new Text block. Change the text.

Jom Dapatkan MonFit SEKARANG Dengan 1 Tahun Waranti, Free Delivery Dan 100% Jaminan Wang Dikembalikan!
Klik Button ‘Order Sekarang’ Di Bawah Untuk Tempahan
Ingat, Promosi Ini Boleh Ditamatkan Pada Bila-Bila Masa. Selepas ini, anda perlu bayar sebenar dan tiada bonus akan diberikan.

Image
Image

Bukan

RM350

tapi hanya...

rm175 sahaja

Image

RM350

RM175

SHJ DAN FREE POSTAGE

 

RM350

RM175

SHJ DAN FREE POSTAGE

Anda masih ragu-ragu?

anda mungkin terfikir..

 

"What if saya dah beli monfit ini tapi saya tak puas hati sebab dah amalkan tapi langsung tiada kesan positif"

 

jangan risau!

 

Kami pun rasa tak layak untuk terima bayaran jika produk ini langsung tak membantu menurunkan berat badan anda.

 

Oleh sebab itu kami tawarkan:

 

Percubaan 30 hari tanpa risiko

Image

jika dalam tempoh 30 hari selepas amalkan monfit tapi masih tiada kesan positif.

 

Anda hanya perlu laporkan pada penasihat kami, dan wang anda akan dikembalikan tanpa banyak soal!

 

ini jaminan kami untuk berikan yang terbaik!   

Alat ini berfungsi untuk menggerakkan otot-otot anda secara sihat dan selamat.
Alat ni tak bahaya. Alat ini boleh digunakan 100% selamat.
Jangan risau, just inform semula je pada kami dan kami akan gantikan semula yang baru. Mohon hubungi customer service kami
Alat ini diperbuat khas untuk menggerakkan otot-otot terutamanya dibahagian abdomen, lengan, peha, dan betis.
Boleh. Alat ini dilengkapi Pad kalis air/peluh dan hydrogel patch tahan lasak yang boleh menangani peluh di badan.
Kami sertakan “Built in Rechargeable Battery” dengan kapasiti 400mah yang membolehkan ia tahan sehingga 2 hari.
Proses postage mengambil masa 1-5 hari bekerja bergantung kepada lokasi penerima. Biasanya 1-3 hari dah sampai. Sekiranya barang masih belum sampai selepas 5 hari, mohon hubungi customer service kami.
Kami juga ada “Cash on delivery” menggunakan kurier Ninjavan. Barang sampai kepada anda kemudian baru bayar.
Kami tawarkan diskaun 50% dan FREE Caj penghantaran.